|

Aur, argint şi bronz pentru karatiştii din Cugir, la finala Campionatului Național de Karate Tradițional – Fudokan

PictureKaratiştii Clubului Sportiv Orăşenesc Cugir au participat săptămâna trecută la finala Campionatului Naţional de Karate Tradiţional – Fudokan pentru copii. Competiţia a reunit la Galaţi 35 de cluburi din ţară şi un număr de 275 de sportivi, Cugirul fiind prezent cu 9 karatişti ai secţiei de karate din cadrul CSO.

Bilanţul competiţiei a fost unul mai mult decât meritoriu pentru elevii sensei-ului cugirean Vasile Pricob, care au reuşit să obţină 12 medalii din care trei de aur, cinci de argint şi patru de bronz.

Karatiştii care au reuşit să cucerească cea mai înaltă treaptă a podiumului sunt Rus Andrei, Codrea Paul şi Mortură Cătălin, toţi trei obţinând medalia de aur la categoria 10-11 ani. Ultimii doi au mai câştigat şi medalia de bronz la aceeaşi categorie de vârstă.

Pe podium s-au mai impus cu o medalie de argint şi una de bronz Tamaş Urbănescu (5 ani), Micu Sebastian (8-9 ani), Ungureanu Robert (8-9 ani), iar cu o medalie de argint Dandea Roberto (8-9 ani).

Ca urmare a rezultatelor obţinute, karatiştii Clubului Sportiv Orăşenesc Cugir, pregătiţi de Vasile Pricob vor participa la Campionatul European de Karate care va avea loc la sfârşitul lunii martie în Napoli (Italia).

Până atunci, emoţiile continuă, însă de data aceasta pentru cadeţii, juniorii şi seniorii secţiei de karate a CSO Cugir, care vor participa în perioada 13-15 martie la finala Campionatului Naţional de Karate ce va avea loc la Bucureşti.

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=154300Publicat de pe 13 Mar 2015. Publicat in ACTUALITATE, SPORT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...