|

Au început lucrările de plombare a gropilor de pe străzile din Cugir. Din vară, mai multe artere vor fi modernizate

Odată cu venirea primăverii, nu apar doar florile și copacii înverziţi, ci și gropile pe drumurile publice. De câteva zile, echipe ale Primăriei Cugir lucrează de zor la plombarea „craterelor” care s-au format în asfalt în urma tratamentelor aplicate în sezonul rece. În unele cazuri, a fost nevoie să fie turnat covor de asfalt pe porţiuni mai mari.

Până acum au fost reparate străzile Griviței, Unirii și Nicolae Bălcescu, iar pe Traian Vuia s-a turnat covor asfaltic pe toată suprafaţa, din cauză că plombarea gropilor nu mai era o soluție. În această perioadă se lucrează pe străzile Tineretului și Ion Creangă, iar după ce acestea sunt finalizate se continuă „marea plombare” pe arterele: Doinelor, Rozelor, 1 Decembrie și strada Principală din Vinerea.

Unii cugireni spun că plombările sunt făcute degeaba pentru că acestea nu rezistă prea mult. Primarul Adrian Teban susţine însă că străzile din Cugir vor beneficia de reabilitare și modernizare în cadrul unui proiect european care este în fază de precontractare. Acesta speră ca în vara acestui an, prin intermediul acestui proiect, să fie reabilitată și modernizată rețeaua de străzi: Drăgana, 1 Mai, Mihai Viteazu, Avram Iancu, Vasile Alecsandri, 21 Decembrie, Râul Mic, Eroilor din Vinerea.

„Este un proiect important pentru Cugir, care va îmbunătăți considerabil infrastructura stradală, fiind prevăzute lucrări de reabilitare și modernizare a celor 7 străzi”, a declarat primarul Adrian Teban.

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=149292Publicat de pe 17 Apr 2013. Publicat in ADMINISTRATIE, EVENIMENT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...