|

Au furat un cazan de țuică din curtea unui cetățean. Doi bărbați din Cugir sunt cercetați de polițiști

masina politiaDoi bărbați de 32 și 35 de ani din Cugir sunt cercetați de polițiști după ce au fost identificați ca fiind autorii unui furt. Cei doi au sustras, din curtea unui cetățean, un cazan de țuică a cărui valoare se ridică la suma de 1.800 de lei.

În data de 18 iunie poliţiştii din Cugir au reușit identificarea a doi bărbaţi din Cugir, despre care există suspiciunea că sunt autorii furtului unui cazan de ţuică, faptă sesizată poliţiei la data de 16 iunie.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, în noaptea de 16 spre 17 iunie, B.A., de 32 de ani, împreună cu N.C., de 35 de ani, ambii din Cugir, au pătruns prin efracţie în curtea locuinţei unui cetăţean din Cugir şi au furat un cazan de ţuică, a cărui valoare a fost estimată la suma de 1.800 de lei.

Cu ocazia activităţilor de cercetare desfăşurate, poliţiştii au reușit să recupereze bunul sustras care însă este deteriorat.

Faţă de cei doi bărbaţi, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=152890Publicat de pe 19 Iun 2014. Publicat in ACTUALITATE. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...