|

Atenție la gheața de pe trotuare! Zeci de cugireni s-au prezentat la spital cu fracturi la mâini şi picioare

Peste 20 de cugireni au ajuns la spital, în ultima săptămână, cu fracturi la mâini sau la picioare, după ce au alunecat pe gheaţă. Doctorii recomandă, mai ales persoanelor în vârstă, să circule cu mai multă atenție, acum, când gheața s-a format sub zăpadă și e greu de evitat. Multe trotuare din oraș s-au transformat în adevărate patinoare, spre deliciul copiilor şi spre îngrijorarea celor în vârstă.

Încă de la orele dimineții, medicii și asistentele de la urgențe din cadrul Spitalului Orășenesc Cugir au consultat persoane care, în urma alunecării pe gheață, și-au rupt unul dintre membre. Marți dimineața, o femeie de 50 ani s-a prezentat la urgențe cu o fractură la antebraț, foarte gravă și a fost transportată de urgență la secția de ortopedie din cadrul Spitalului Județean Alba. Tot marţi, un bărbat și-a fracturat un picior în urma alunecării pe gheață. A fost și el trimis de urgență la Alba Iulia.

În ultima săptămână, peste 20 de persoane s-au prezentat la Spitalul Orășenesc Cugir cu fracturi la mâni și picioare, dar și traumatisme la torace, antebraț, gambe sau genunchi.

„Mergeam pe trotuar, ca tot omul și, dintr-o dată, am alunecat, mi-am pierdut echilibrul și m-am dus pe spate. Cred că m-am ales cu o fractură la genunchi. Încă nu am făcut raze, că doar acum am ajuns la urgențe”, spune o cugireancă, victimă a ghețușului.

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=147995Publicat de pe 29 Ian 2013. Publicat in EVENIMENT, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...