|

„Arată că îți pasă”: Spectacol caritabil organizat de elevii Colegiului „David Prodan” pentru a ajuta oamenii nevoiași din Cugir

Casa de Cultură a Orașului Cugir va găzdui joi, 25 aprilie, un eveniment caritabil, cu concerte și surprize. Spectacolul este dedicat familiilor nevoiașe din oraș.

Evenimentul este organizat de către Consiliul Elevilor Colegiului Național „David Prodan” Cugir în parteneriat cu Liceul de Muzică și Arte Plastice Alba Iulia și Casa de Cultură Cugir. Evenimentul va avea loc joi, 25 aprilie, cu începere de la ora 18.00.

Organizatorii propun un spectacol cu partituri de muzică clasică și modernă, interpretate la diferite instrumente muzicale, susținut de către elevii din cadrul Liceului de Muzică Alba Iulia şi un concert de cântece pascale susținut de către grupul Aprentis din cadrul  Colegiului Național „David Prodan” Cugir.

Alături de aceste concerte va mai avea loc un mini-spectacol de dans modern şi o prezentare de modă a rochiilor câștigătoare la concursul „E COol”.

Spectatorii vor putea dona orice sumă doresc în urnele care vor fi amplasate de către organizatori în interiorul sălii de spectacole din interiorul Casei de cultură. Cu banii donați, vor fi achiziţionate alimente ce vor ajunge la persoanele nevoiașe din oraș.

Spectacolul a devenit o tradiție pentru elevii Colegiului Național „David Prodan”Cugir, care organizează astfel de evenimente de 5 ani, în apropierea Sărbătorilor Pascale.

Sorin GIURCA

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=149327Publicat de pe 22 Apr 2013. Publicat in ACTUALITATE. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...