|

Aleșii locali din Șibot amână rezolvarea situației privind drumul din Balomir

„Nu se termină lumea astăzi”, acesta a fost răspunsul pe care l-au primit localnicii din Balomir din partea aleșilor locali. Luni a avut loc la Șibot ședința de consiliu în care trebuia să se discute și situația drumului din Balomir. Sătenii nemulțumiți au fost prezenți la ședință sperând ca, măcar de data acesta, reprezentanții administrației să ia în considerare și problema lor.  Însă nu a fost așa,  pe ordinea de zi nici măcar nu apărea acest subiect.

Deși viceprimarul comunei Șibot, Dacian Herlea a promis de sâmbătă sătenilor nemulțumiți că situația se va rezolva, luni, la ședință, aceștia au putut constata că a fost doar o promisiune de campanie electorală.

Oamenii spun că au depus cererea scrisă de o lună, pentru ca subiectul să intre pe ordinea de zi din  ședința CL, iar acum aleșii locali motivează că actul a fost depus prea târziu. Astfel că sătenii au fost scoși afară de la ședință, promiţându-le din nou că situația Balomir se va discuta la următoarea întrunire de consiliu local, din decembrie.

Sătenii sunt mai dezamăgiți că președintele de şedinţă, consilierul din Balomir Gheorghe Bonța, nu a încercat să îi ajute, ci, mai mult, consideră că această problemă cu care se confruntă oamenii nu este o prioritate și suferă amânare, spun localnicii.

 

 

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=146648Publicat de pe 27 Noi 2012. Publicat in ADMINISTRATIE, EVENIMENT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...