|

ALEGERI PARLAMENTARE | Teodor Atanasiu: „Voi merge la vot şi voi vota cu încrederea că pot schimba Alba în bine”

Dragă prietene,

În 9 decembrie, românii îşi decid viitorul! În mâna fiecăruia dintre noi stă forţa de a schimba România în bine! Uniunea Social Liberală are un program concret pentru Alba şi pentru România care prevede relansarea economiei, crearea de noi locuri de muncă şi mai ales creştere nivelului de trai. Vrem să câştigăm aceste alegeri şi împreună cu românii să reconstruim o ţară – România puternică! România în care cetăţeanul român va fi cu adevărat liber. În care va avea un nivel de trai decent, în care va avea acces la educaţie de calitate, va avea acces la servicii moderne de sănătate şi, cel mai important, va avea demnitate.

Pentru ca toate acestea să devină realitate, e nevoie de un guvern puternic, corect, susţinut de o majoritate parlamentară stabilă. Avem nevoie de tine pentru a recâştiga România, pe care apoi să o redăm românilor! Decembrie 2012 va rămâne în istoria României pentru că, din nou, la fel ca în 1989, românii luptă să-şi recâştige ţara. De această dată nu luptă împotriva comunismului, ci împotriva corupţiei, sărăciei, umilinţei şi dispreţului la care au fost supuşi în ultimii ani de Guvernarea Băsescu-PDL- ARD.

EU voi merge la vot şi voi vota cu încrederea că pot schimba Alba în bine! Te aştept alături de mine să clădim împreună ROMÂNIA PUTERNICĂ!

Teodor ATANASIU – candidat USL pentru Senatul României!

N.Red. Responsabilitatea pentru conţinutul articolelor publicate în secţiunea „Alegeri parlamentare” aparţine în întregime formaţiunilor politice, candidaţilor nominalizaţi şi susţinătorilor acestora.

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=147017Publicat de pe 7 Dec 2012. Publicat in Fără categorie. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...