|

ALEGERI PARLAMENTARE | Teodor Atanasiu: Guvernarea Băsescu – PDL a slăbit România

Dragi prieteni,

În ultimii ani, Traian Băsescu şi guvernele PDL controlate de el au încercat prin toate mijloacele să transforme România într-o ţară slabă. Au atacat şi slăbit fiecare structură a statului şi au afectat viitorul fiecărui cetăţean. Acum, în goana după voturile românilor, Traian Băsescu şi PDL îşi schimbă din nou părul, dar năravul le rămâne acelaşi. Putem scăpa România de Băsescu şi gaşca lui sau îi putem lăsa să ne ardă viitorul. În 9 decembrie decizia vă aparţine!

Traian Băsescu şi guvernele controlate de el au însemnat în ultimii ani doar sărăcie, corupţie, îndatorare şi dispreţ faţă de români.

Ascunşi sub cupola ARD, promit că vor „reporni inima României” când de fapt îşi propun să „ardă” viitorul românilor, îşi propun să aducă din nou „la butoanele” ţării gaşca de prieteni în frunte cu Udrea, Anastase, Videanu, Blejnar. Traian Băsescu vorbeşte acum despre democraţie după ce a sfidat votul dat de români la referendum şi s-a întors la Cotroceni pe uşa din dos.

Iată ce a făcut pentru români în ultimii ani Guvernarea Băsescu – PDL:

1. A SUBFINANŢAT ÎNVĂŢĂMÂNTUL – a umilit cadrele didactice, a ridiculizat rolul educaţiei, a închis peste 2000 de şcoli mai ales în mediul rural, a generat ample fenomene de abandon şcolar, determinând o scădere a calităţii actului de învăţământ.

2. A DISTRUS ECONOMIA – a generat şomaj şi faliment pentru sute de mii de firme, a blocat dezvoltarea infrastructurii, a deturnat fonduri europene, a încercat să vândă resursele naturale pe sume de nimic.

3. A SĂRĂCIT POPULAŢIA – a tăiat salariile şi pensiile! Mai mult decât oriunde în Europa. Şi asta, în timp ce cheltuielile Guvernului şi furtul PDL au crescut.

4. A DISTRUS SISTEMUL DE SĂNĂTATE – a închis spitale, institute de cercetare, a determinat emigrarea medicilor şi a cadrelor sanitare, a lăsat categorii întregi de bolnavi fără medicamentaţia indispensabilă periclitând nivelul de sănătate şi speranţa de viaţă a românilor.

5. A ABANDONAT SIGURANŢA CETĂŢENILOR – a desfiinţat secţii de poliţie, a redus personalul Ministerului de Interne, generând o creştere a infracţiunilor.

6. A SUBFINANŢAT CRONIC ARMATA şi a erodat credibilitatea României ca membru NATO.

7. A POLITIZAT JUSTIŢIA – a subordonat instituţiile fundamentale ale acesteia pentru a proteja grupurile de interese din sfera PDL şi pentru a hăitui adversarii politici sau din societatea civilă, ducând la scăderea dramatică a încrederii în lege şi în aplicarea ei.

8. A VRUT SĂ BLOCHEZE ORICE FORMĂ DE OPOZIŢIE POLITICĂ – a făcut dosare adversarilor, a încercat să dezmembreze grupurile parlamentare ale opoziţiei, a abuzat de ordonanţele de urgenţă, a modificat ori de câte ori a vrut regulamentul Parlamentului, a hărţuit aleşii locali din alte partide.

9. BĂSESCU A ATACAT CREDIBILITATEA PARLAMENTULUI ŞI A TUTUROR INSTITUŢIILOR – a dat astfel cea mai gravă lovitură democraţiei şi valorilor acesteia.

10. A MANIFESTAT DISPREŢ FAŢĂ DE ROMÂNI – Guvernarea Băsescu – PDL a manifestat constant dispreţ faţă de români, a ignorat solicitările acestuia, iar în momentul în care au ieşit în stradă au încercat să le pună violent pumnul în gură.

 

Aceste sunt doar 10 dintre motivele pentru care Traian Băsescu şi PDL (acum ARD) nu trebuie să mai ajungă la putere în România. Fiecare român cred că are alte sute de motive.

Băsescu, PDL, ARD nu mai au dreptul legitim să guverneze această ţară după ce i-au sărăcit şi umilit pe români. În 9 decembrie puterea este în mâna dumneavoastră! Putem scăpa România de Băsescu şi gaşca lui sau îi putem lăsa să ne ardă viitorul. USL are forţa şi capacitatea să reconstruiască împreună cu românii România puternică.

Puterea este în mâna dumneavoastră: puteţi schimba Alba şi România ÎN BINE!

 

Teodor Atanasiu

Senator USL

 

N.Red. Responsabilitatea pentru conţinutul articolelor publicate în secţiunea „Alegeri parlamentare” aparţine în întregime formaţiunilor politice, candidaţilor nominalizaţi şi susţinătorilor acestora.

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=146653Publicat de pe 27 Noi 2012. Publicat in Fără categorie. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...