|

ALEGERI PARLAMENTARE | Teodor Atanasiu: „Din 9 decembrie SCHIMBĂM ALBA ÎN BINE!”

În 2012 Uniunea Social Liberală a început schimbarea în bine a României. Am îndepărtat o guvernare coruptă, care a distrus ţara şi i-a sărăcit pe români. Am venit la guvernare şi am început să reparăm nedreptăţile făcute de fosta putere portocalie. Am reîntregit salariile bugetarilor, am restituit banii luaţi abuziv de PDL pensionarilor, am început să redeschidem şcolile şi spitalele închise de guvernul Boc şi am oprit jaful băieţilor deştepţi asupra companiilor de stat şi resurselor României. Cred că am demonstrat în scurta perioadă de când am preluat guvernarea României că ne-am ţinut de cuvânt şi suntem unica soluţie legitimă pentru a aduce ţara pe traiectoria corectă şi pentru a redresa economia.

În Alba am început să relansăm industria de apărare de la Cugir şi mineritul în Munţii Apuseni (Cuprumin Abrud intră pe profit real până la sfârşitul anului), aducem bani pentru localităţile judeţului indiferent de culoarea politică a primarilor şi atragem investitori pentru crearea de locuri de muncă.

Oamenii din Alba au nevoie de locuri de muncă stabile şi bine plătite şi pentru aceasta înfiinţăm poli de dezvoltare economică în zona Teiuş – Alba, construim o sală polivalentă modernă şi susţinem proiectul „Alba Iulia – Capitală Culturală Europeană” care ar aduce zeci de milioane de euro şi ar crea numeroase locuri de muncă. Alba Iulia trebuie să fie un oraş universitar european cu centre de cercetare şi un campus plin de viaţă, în mijlocul Cetăţii! Vrem să facem legi corecte şi europene în beneficiul oamenilor din Alba, iar una dintre acestea va fi pentru prima întabulare a terenurilor fără taxe.

Pentru ca toate acestea să devină realitate e nevoie de un guvern puternic, corect, susţinut de o majoritate parlamentară stabilă. Noi garantăm să îl susţinem în Parlament doar dacă este de partea României şi a românilor în mod cinstit.

Acum a venit momentul să ducem schimbarea până la capăt cu hotărâre, competenţă şi solidaritate. Suntem hotărâţi, suntem competenţi, suntem puternici şi suntem uniţi. Avem un proiect pe termen lung pentru România. Vrem să restabilim încrederea oamenilor în instituţiile democratice şi în regulile lor. Să aşezăm instituţiile statului şi raporturile între oameni pe baze normale. Vrem să câştigăm aceste alegeri pentru că împreună avem de reconstruit o ţară – România puternică! România în care cetăţeanul român va fi cu adevărat liber. În care va avea un nivel de trai decent, în care va avea acces la educaţie de calitate, va avea acces la servicii moderne de sănătate şi cel mai important va avea demnitate.

În 9 decembrie redăm România românilor! Avem însă nevoie de VOTUL TĂU! Pentru Alba! Pentru România puternică!

Teodor ATANASIU  – SENATOR USL

N.Red. Responsabilitatea pentru conţinutul articolelor publicate în secţiunea „Alegeri parlamentare” aparţine în întregime formaţiunilor politice, candidaţilor nominalizaţi şi susţinătorilor acestora.

 

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=146917Publicat de pe 6 Dec 2012. Publicat in Fără categorie. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...