|

ALEGERI PARLAMENTARE | Ştefan Bardan: „Merg în Parlament să fac legi bune pentru Alba”

Dragi locuitori ai județului Alba,

Trăim într-un județ care strălucește pe harta țării nu doar prin bogățiile din subsol sau prin Capitala Marii Uniri, ci mai ales prin oamenii harnici, cu adevărat de aur, cu care mă mândresc că sunt conjudețean.

M-am născut în anul 1962 și copilăria mi-am petrecut-o la Ceru Băcăinți. Am crescut într-un loc în care casele sunt din piatră, la fel ca și caracterul oamenilor printre care am copilărit şi de care sunt mândru. Aici am învăţat că simplitatea şi omenia sunt cele mai importante repere în viaţa unui om.

Am absolvit Liceul „Horea, Cloşca şi Crişan” din Alba Iulia, secţia real, iar apoi cursurile Institutului Politehnic „Traian Vuia” din Timişoara, Facultatea de Mecanică, devenind inginer și lucrând de-a lungul timpului la Zlatna și Alba Iulia.

Am intrat în politică în anul 1996, în Partidul Democrat, fiind convins că este locul din care poți face multe pentru oameni dacă vrei asta. Am fost consilier local la Alba Iulia și deputat în perioada 2004-2008, timp în care am inițiat legi importante pentru Alba și România în domenii precum susţinerea familiei în vederea creşterii copilului, stimularea înfiinţării şi dezvoltării întreprinderilor mici şi mijlocii sau asigurarea pentru accidente de muncă şi boli profesionale.

Din 2009 până anul acesta am fost prefect al județului, poziție din care am încercat, prin echilibru și transparență, să redau onorabilitatea unui post administrativ important, dar pe care predecesorii mei l-au făcut unul al controverselor și conflictelor.

Sunt un om al lucrurilor exacte, care măsoară de două ori și taie o singură dată. Am pornit de jos în viață, în profesie și în politică, fără să sar etape și fără să-mi doresc să fiu vreodată mai mult decât puteam sau meritam.

Vreau să merg în Parlament pentru că știu să fac Legi Bune și pot schimba legile proaste!

Vreau să merg în Parlament pentru că, în acest fel, Dumneavoastră și problemele județului Alba veți ajunge în Parlament!

Cu respect,

Ștefan BARDAN

N.Red. Responsabilitatea pentru conţinutul articolelor publicate în secţiunea „Alegeri parlamentare” aparţine în întregime formaţiunilor politice, candidaţilor nominalizaţi şi susţinătorilor acestora.

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=146728Publicat de pe 29 Noi 2012. Publicat in ACTUALITATE, POLITICA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...