|

ALEGERI PARLAMENTARE | Dan Coriolan Simedru: „În 9 decembrie, alegeţi corect, votaţi înţelept!”

În 9 decembrie, dragi cetăţeni, veniţi la vot! USL este cea mai mare forţă politică şi are singurul program viabil pentru o Românie puternică: locuri de muncă, învăţământ şi asistenţă medicală de calitate, medicamente compensate cu adevărat, pensii şi subvenţii pentru agricultură corecte, grijă şi respect pentru cetăţenii României.

În 9 decembrie, nu irosiţi votul pe candidaţi care nu au şanse! USL va câştiga alegerile la nivel naţional. De aceea, aveţi nevoie de parlamentarii USL, cei care au trecere la Bucureşti! Noi, Teodor Atanasiu şi Dan-Coriolan Simedru, ne-am asumat toate proiectele localităţilor, indiferent de culoarea politică a primarilor, şi am inclus problemele cetăţenilor în programul nostru! Prin votul de duminică, populaţia din zona Cugir-Zlatna va arăta că ţine cu puterea, nu stă în opoziţie!

În 9 decembrie, prin votul vostru, vă ajutaţi cel mai bine primarul şi localitatea! Alegeţi-vă parlamentarii care ştiu, care pot şi care vor să vă reprezinte în Parlamentul României. Noi, candidaţii USL, vom face ca puterea de la Bucureşti să îşi întoarcă faţa către localităţile din colegiul Cugir-Zlatna! În 9 decembrie, alegeţi corect, votaţi înţelept!

Aplicaţi ştampila „Votat” pe poziţia nr. 1 din buletinele de vot. Votaţi USL!

Al dumneavoastră,

Dan-Coriolan Simedru

Candidatul USL pentru Camera Deputaţilor Colegiul Cugir-Zlatna

N.Red. Responsabilitatea pentru conţinutul articolelor publicate în secţiunea „Alegeri parlamentare” aparţine în întregime formaţiunilor politice, candidaţilor nominalizaţi şi susţinătorilor acestora.

 

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=146931Publicat de pe 6 Dec 2012. Publicat in Fără categorie. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...