|

ALEGERI LOCALE 2016. PSD Cugir: Mircea Trifan şi candidaţii pentru Consiliul Local. “Rezolvăm problema transportului public în Cugir”

consilieri-psd-cugir-locale-2016Una dintre cele mai arzătoare probleme ale cugirenilor este legată de transportul public de călători, care în ultimii ani a ajuns la un nivel insuportabil pentru cetățeni.

Operatorul actual nu asigură o calitate corespunzătoare a serviciilor prestate, creând un puternic disconfort pasagerilor, datorat în mare măsură mijloacelor de transport neadecvate (mașini vechi, în stare tehnică necorespunzătoare și cu capacitate prea mică pentru fluxul de călători.) Nu este normal ca oamenii să circule claie peste grămadă, cu mult peste numărul admis de locuri în autovehicol, ca să nu mai vorbim de faptul că nu se respectă nici un orar, astfel încât pasagerii așteaptă foarte mult în stațiile de autobuz.

Actuala administrație locală s-a dovedit incapabilă să rezolve această problemă și ne punem și noi întrebări multe în legătură cu întocmirea caietelor de sarcini și de ce nu s-a prezentat nimeni la licitație, în afară de actuala firmă?

Pornind de la această stare de fapt care nu mai poate continua, Mircea Augustin Trifan – candidat pentru funcția de Primar și echipa de consilieri PSD își propune rezolvarea acestei situații prin următoarele măsuri:

– crearea unui Serviciu Public de Transport în comun în subordinea Consiliului Local, care să furnizeze servicii la standardele europene. Există destule exemple de administrații publice locale, care au creat astfel de servicii publice si care funcționează bine. Important e să primeze interesul public al celor mulți, nu interese mărunte ale unei firme sau al alteia! Totodată trebuie să arătăm respectul și considerația noastră pentru oamenii care au ridicat Cugirul prin munca lor: părinții și bunicii noștri. Astfel vom introduce măsura acordării de facilități la transportul în comun pentru pensionari, elevi, persoane cu handicap și veterani de război.

– crearea acestui serviciu însă nu este suficientă! Ea trebuie coroborată cu asigurarea unei infrastructuri adecvate pentru toate traseele, iar calitatea drumurilor pe aceste rute trebuie îmbunătățită și o vom face!

– extinderea numărului de trasee de transport local și în alte zone ale Cugirului și ne referim aici în special la cartierul Cindeni, pentru că cetățenii de aici au de parcurs distanțe mari pentru a ajunge în stațiile de autobuz. Prin această măsură vom asigura egalitate de șanse pentru toți cugirenii. E timpul să nu mai fie cugireni de rangul I cu drumuri, trotuare, spații verzi și autobuze și cugireni de rangul II cu drumuri de pământ ce se transformă în noroi la prima ploaie, fără trotuare și care doar să viseze la un lucru absolut normal: mijloace de transport in comun!

Noi rezolvăm problema! Decizia e în mâna dumneavoastră pe 5 iunie!

Mircea TRIFAN, Candidatul PSD la Primăria Cugir

PSD Alba – Publicitate electorală

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=156397Publicat de pe 16 Mai 2016. Publicat in Fără categorie. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...