|

ALEGERI LOCALE 2016. PSD Alba: Împreună pentru Cugir, cu Mircea Augustin Trifan – primar și echipa PSD Cugir!

consilieri-psd-cugir-locale-2016Programul de dezvoltare al orașului Cugir pe următorii 4 ani propus de PSD Cugir Partidul Social Democrat își afirmă și cu această ocazie susținerea dezvoltării orașului nostru pe direcțiile strategice cuprinse în Strategia de dezvoltare a orașului Cugir 2014-2020.

O vom face în noua configurație a Consiliului Local ce va rezulta în urma alegerilor din luna iunie 2016, urmărind cu perseverență măsurile ce decurg din acest proiect. Am făcut acest lucru și în cadrul actualului Consiliu Local, în limita dată de minoritatea aleșilor noștri, 5 la număr. Atât eu în calitate de candidat la funcția de Primar, cât și colegii mei de pe lista de consilieri locali, considerăm Strategia de dezvoltare ca document extrem de important și util în luarea deciziilor privind viitorul orașului nostru, vom susține cu puterea și cu girul votului acordat nouă și o serie de propuneri ce completează direcțiile strategice cu măsuri operaționale, pentru ca obiectivele stabilite și adoptate să devină realitate în viitorul apropiat.

Iată primele 6 obiective din program, pe care ni le propunem să le rezolvăm în următorul mandat, urmând ca peparcursul zilelor următoare să le prezentăm pe toate:

1. Crearea unui Serviciu Public de Transport în comun în subordinea Consiliului Local, care să furnizeze servicii la standardele europene. Acordarea de facilități la transportul în comun pentru pensionari, elevi, persoane cu handicap și veterani de război.

2. Revigorarea industrială a orașului Cugir prin înființarea unui nou Parc Industrial, care să aibă ca acționar majoritar Consiliul Local, atragerea de investitori și crearea de noi locuri de muncă, relansarea industriei de apărare și sprijinirea inițiativei private.

3. Spitalul din Cugir o prioritate! Continuarea Programului de învestiții în modernizare și dotare tehnică, combinat cu o politică eficientă de atragere a tinerilor medici la Cugir.

4. Dezvoltarea și susținerea în continuare a învățământului tehnic la Cugir, prin înființarea de clase la Școala Profesională care să acopere nevoile de personal tehnic bine pregătit, stimularea parteneriatelor dintre școli și firmele din oraș pentru asigurarea forței de muncă necesară pieței locale și totodată reînființarea unei secți a Universității Tehnice Cluj Napoca în oraș.

5. Transparență decizională în administrația publică locală! Consultarea cetățenilor în toate problemele majore ce vizeaza localitatea, combinată cu publicarea transparentă a tuturor cheltuielor majore, pentru a putea vedea oricine cum sunt cheltuiți banii publici.

6. Modernizarea infrastructurii orașului Cugir, astfel încât până la sfârșitul mandatului să nu mai existe străzi neasfaltate și fără canalizare sau apă curentă în oraș!

Împreună pentru Cugir, cu Mircea Augustin Trifan – Primar și echipa PSD Cugir!

PSD Alba – Publicitate electorală

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=156400Publicat de pe 17 Mai 2016. Publicat in POLITICA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...