|

ALEGERI LOCALE 2016. Mircea Trifan, candidatul PSD la Primăria Cugir: Locurile de muncă, o prioritate!

Mircea Trifan_candidat PSD Primaria cugirSunt destui care spun că nu primarul face locuri de muncă într-un oraș. Nimic mai fals! Pentru că un primar căruia îi pasă de oameni, care își dorește un oraș prosper și oameni mulțumiți nu trebuie să stea cu mâinile în sân, trebuie să se zbată și să bată la toate ușile până când problemele sunt rezolvate.

M-am întâlnit zilele trecute în Cindeni cu un domn pensionar, cu care am stat mult de vorbă și care mi-a spus cu ochii în lacrimi: eu am o pensie că am lucrat la Fabrică, dar am trei nepoți – unul nu are serviciu și stă acasă, unul e plecat la Timișoara că acolo și-a găsit servici și celălat face naveta la Alba Iulia. Și mă întreba pe mine, cum a fost posibil ca o firmă mare ca Mercedesul să fie lăsată să plece din Cugir și să se dezvolte la Sebeș, să creeze acolo sute de locuri de muncă, iar cugirenii noștri să facă naveta? Ce au făcut primarul și consiliul local din Cugir să nu plece Mercedesul la Sebeș?

Ce au făcut se vede, iar cei care au condus orașul trebuie să răspundă și la aceste întrebări. Eu vă spun că unul din cele mai importante puncte de pe agenda PSD Cugir, şi a mea în calitate de candidat la funcția de primar, este crearea de noi locuri de muncă. Este timpul ca tinerii să se întoarcă acasă, să aibă un loc de muncă, să işi întemeieze familii şi să nu mai ducă o viață grea printre străini.

De asta ne propunem revigorarea industrială a orașului Cugir prin înființarea unui nou Parc Industrial, care să aibă ca acționar majoritar Consiliul Local, atragerea de investitori și crearea de noi locuri de muncă, relansarea industriei de apărare și sprijinirea inițiativei private. Vom identifica terenuri în zona industrială de la intrarea în oraș unde vom duce toate utilitățile, astfel încât să devină atractive pentru investitori.

Avem soluții și putem rezolva problemele Cugirului! Decizia este la dumneavoastră pe 5 iunie.

Mircea Trifan, candidatul PSD la Primăria Cugir

PSD Alba – Publicitate electorală

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=156446Publicat de pe 24 Mai 2016. Publicat in POLITICA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...