|

ALEGERI LOCALE 2016. Mircea Trifan, candidat PSD: Cugirul trebuie să ajungă oraș de tranzit!

Mircea Trifan_candidat PSD Primaria cugirMenirea unui Primar este aceea de a căuta soluții şi de a se zbate să le pună în aplicare. Ştim cu toții că oraşul nostru este izolat şi că suntem la capăt de linie, dar acest lucru trebuie să se schimbe!

Drumurile de pe Râul Mare şi Râul Mic trebuie modernizate şi asta se poate face prin promovarea unor proiecte din fonduri europene, guvernamentale sau județene, pentru îmbunătățirea și modernizarea infrastructurii în aceste zone.

Astfel se va pune în valoare potențialului turistic al zonei Cugir, barajul Canciu, Oaşa, Poarta Raiului, Transalpina, Cugirul transformându-se dintr-un cap de linie unde ”întoarce trenul”, într-un oraş de tranzit, cu toate beneficiile ce decurg de aici. Când vom putea merge pe un drum asfaltat de la Cugir până la Canciu sau la domeniul schiabil Şureanu, se va produce o dezvoltare sustenabilă a întregii zone, cu beneficii pentru noi toți. Sigur că nu va fi uşor, pentru că drumurile respective aparțin Consiliului Județean, dar credem că este timpul ca cei de la județ să facă ceva şi pentru cugireni.

Suntem convinşi că dacă domnul Ioan Dîrzu va conduce Consiliul Județean, vom putea beneficia de tot sprijinul pentru a rezolva şi această problemă.

Noi rezolvăm problema! Decizia este în mâna dumneavoastră pe 5 iunie!

Mircea Trifan, Candidatul PSD la Primăria Cugir

PSD Alba – Publicitate electorală

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=156394Publicat de pe 16 Mai 2016. Publicat in Fără categorie. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...