|

ALBA24.RO: Fostul antrenor al CSO Cugir, Emil Ţimpea a fost găsit SPÂNZURAT, într-o anexă a locuinţei sale

emil timpeaMiercuri seara, în jurul orei 20.35 poliţiştii din Cugir au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat de 58 de ani din localitate a fost găsit spânzurat. Este vorba de Emil Ţimpea, fost antrenor al CSO Cugir. Surse din anturajul său spun ca sora bărbatului a murit anul trecut, iar el trăia din pensia ei. 

 Poliţia Oraşului Cugir a fost sesizată, miercuri seara de către un bărbat din oraş, cu privire la faptul că, cu ocazia unei vizite la locuinţa unui cunoscut, l-a găsit pe proprietar spânzurat.

Citeşe mai multe pe Alba24.ro

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=153659Publicat de pe 6 Noi 2014. Publicat in EVENIMENT, SPORT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

2 comentarii pentru “ALBA24.RO: Fostul antrenor al CSO Cugir, Emil Ţimpea a fost găsit SPÂNZURAT, într-o anexă a locuinţei sale”

  1. Numai minciuni.in primul rand sora lui a murit anul acesta in aprilie.el avea pensie d boala.asa k nu traia din pensia ei..dak nu stiti mai bn ati tacea d….

  2. Atunci oare de ce a facut ce a facut?
    Am auzit ca l-ar fi vrut Dinamo si Rapid, in perioada cand era jucator…..

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...