|

Adrian Teban a fost reales președinte al Ligii Aleșilor Locali PNL Alba

Vineri, Liga Aleșilor Locali (LAL) PNL Alba s-a reunit în cadrul adunării generale cu scopul de a-și alege liderul în următorii patru ani. Pe lângă primarii și consilierii locali ai partidului din întreg județul, la întrunire au fost prezenți și președintele PNL Alba, senatorul Teodor Atanasiu, vicepreședinții Simion Crețu, deputatul Dan Simedru și Nicolae Popa.

Ședința a fost deschisă de cel care a ocupat până anul acesta funcția de președinte al Ligii Aleșilor Locali PNL, primarul Cugirului Adrian Teban, care a prezentat un raport al activității LAL din 2009 până în prezent. De altfel, Adrian Teban a fost singurul care s-a înscris în cursa pentru șefia LAL, candidatura lui fiind secondată de cea a primarului din Câmpeni, Călin Andreș, care a vizat funcția de președinte executiv. Aceștia au vorbit și despre importanța LAL, istoricul acestui organism precum și despre obiectivele viitoare ale ligii.

În urma voturilor exprimate de cei 37 de participanți, noua conducere a Ligii Aleșilor Locali PNL Alba este următoarea: președinte – Adrian Teban (36 voturi); președinte executiv – Călin Andreș (37 voturi); Daniel Rusu – secretar (37 voturi); Daniel Zdrînc (17 voturi) și Beniamin Toader (8 voturi) – membrii supleanți.

Fostul și actualul lider al aleșilor locali liberali, Adrian Teban s-a declarat decis să continue și în viitor să întărească această structură “care s-a dovedit extrem de importantă atât în organizarea și mobilizarea liberalilor din județ, cât și în perceperea PNL Alba ca un partid unitar, capabil să contribuie la dezvoltarea comunităților locale și a județului”.

Președintele LAL, Adrian Teban a ținut să precizeze că unul din principalele scopuri ale ligii este acela de a promova și apăra interesele aleșilor locali PNL și a comunităților pe care le reprezintă.

 

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=150268Publicat de pe 10 Iun 2013. Publicat in ADMINISTRATIE, EVENIMENT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...