|

Activități extrașcolare la Colegiul „David Prodan” din Cugir: Atelier de creație și de strângere de fonduri „Robin Hood”

Elevii de la Colegiul „David Prodan” din Cugir organizează în această perioadă o acţiune pentru strângerea de fonduri destinate familiilor nevoiaşe din oraş. Este vorba despre Atelierul de creaţie „Robin Hood”, în care aceştia confecţionează şi comercializează diverse obiecte.

Elevii pun în vânzare brățări, lănțișoare, cercei, medalioane şi alte produse handmade, din materiale ca piele, plastic, ață împletită. Obiectele confecționate sunt vândute în interiorul liceului, la standul special amenajat la parterul instituției, la unul din magazinele din oraș şi pe pagina de facebook a atelierului.

Banii strânși în urma comercializării acestor produse sunt donați famililor nevoiașe din oraș.

Inițiativa atelierului a avut-o, acum o lună, profesoara de engleză din cadrul instituției, Elisabeth Moga, după modelul legendei medievale engleze a eroului Robin Hood, care îi ajuta pe cei săraci. Şase eleve ale liceului se ocupă cu confecționarea obiectelor și comercializarea obiectelor: Mădălina Luiza Anghel, Maria Avram, Carmen Cirebea, Cristina Sinea, Larisa Tărtău şi Adelina Voiculeanu.

Sorin GIURCA

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=146838Publicat de pe 3 Dec 2012. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...