|

Activitate întreruptă timp de o lună la Uzina Mecanică Cugir: Angajaţii intră în concediu de odihnă colectiv

Cei 230 de salariaţii de la Uzina Mecanică Cugir vor intra de luni, 8 iulie, în concediu, timp de o lună. Activitatea va fi întreruptă în această perioadă, potrivit declaraţiilor directorului Romulus Micu. La Fabrica de Arme se va lucra în continuare, pentru că există contracte care trebuie onorate la timp.

Conducerea Uzinei Mecanice susţine că muncitorii vor intra în concediu de odihnă, timp de o lună, așa cum este prevăzut în contractul colectiv de muncă. Vacanța va începe în data de 8 iulie și va dura până în 2 august.

Angajații de la această instituție au mai primit și de Sărbătorile Pascale un concediu prelungit pentru că în acea perioadă nu prea erau comenzi. Astfel, conducerea instituției a luat această decizie de a prelungi concediul, ocazie cu care s-a făcut economie la utilități, dat fiind faptul că nu s-a lucrat mai mult de o săptămână. De această dată, când activitatea la Uzina Mecanică va fi întreruptă timp de aproape o lună, economia la utilități va fi una considerabilă. De asemenea tot în această perioadă îna cadrul instituției vor fi efectuate lucrări de revizie și reparații la  aparatura cu care se lucrează aici.

În schimb, conducerea Fabricii de Arme precizează că activitatea de aici nu va fi întreruptă de vreun concediu prelungit, pentru că în ultima perioadă s-au semnat contracte care trebuie onorate la timp. Astfel că lucrătorii de aici își vor lua concediu pe rând, pentru ca activitatea să nu fie întreruptă.

 

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=150472Publicat de pe 2 Iul 2013. Publicat in EVENIMENT, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Un comentariu pentru “Activitate întreruptă timp de o lună la Uzina Mecanică Cugir: Angajaţii intră în concediu de odihnă colectiv”

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...