|

Acţiuni de campanie înainte de referendum, la Cugir. USL organizează marş, iar PDL merge din casă în casă

Liderii USL şi PDL din Cugir, formaţiuni politice aflate în campania pentru referendumul din 29 iulie, pentru demiterea preşedintelui suspendat Traian Bãsescu au anunţat strategia pentru sãptãmâna viitoare, care va fi una decisivã.

Liberalii şi pesediştii au anunţat că vor desfăşura o campanie „pozitivă” cu un mesaj clar: „Votează DA la referendum”. Campania USL la Cugir va fi structurată pe 6 zile în care vor încerca să convingă locuitorii de pe străzile adiacente blocurilor de locuinţe, zona Cindeni, Micro 7, Râul Mic şi Râul Mare şi Vinerea.

USL-iştii cugireni au programat, joia viitoare, un marş în acest sens. Vineri, aceştia vor participa la mitingul anti-Băsescu de la Alba Iulia.

Liderii PDL din Cugir sunt mai rezervaţi, aceştia declarând că vor duce o campanie pasivă. Ei vor încerca să-i convingă pe oameni să voteze „NU”, adică împotriva demiterii preşedintelui, respectiv să nu fie de acord cu „lovitura de stat organizată de USL”.

Susţinătorii preşedintelui suspendat Traian Băsescu din filiala cugireană vor merge din casă în casă, unde vor încerca să convingă electoratul. Aceştia vor împărţi celor care le vor deschide uşa materiale electorale în care sunt explicate eşecurile politice ale guvernării USL.

Sorin GIURCA

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=105342Publicat de pe 20 Iul 2012. Publicat in POLITICA. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...