|

Accident la ieșire din Cugir. Un bărbat a intrat cu mașina într-un stâlp de pe marginea drumului

Un accident rutier s-a petrecut marţi, în jurul orei 9.00, la ieşire din Cugir spre Vinerea. Conducătorul unei dubițe a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un stâlp de pe marginea drumului.

Șoferul, în vârstă de 59 ani, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a derapat și s-a oprit cu maşina într-un stâlp de pe marginea carosabilului. Potrivit polițiștilor, în urma accidentului șoferul nu a fost rănit, însă s-a ales cu mașina avariată.

Polițiștii recomandă conducătorilor auto să circule cu mare atenție în această perioadă, când pe șosea se formează mâzgă și polei. Şoferii cugireni sunt solicitaţi să conducă preventiv, să utilizeze luminile de întâlnire, să nu facă depăşiri bruşte şi să păstreze o distanţă sigură faţă de celelalte vehicule.

Oamenii legii avertizează șoferii că neechiparea corespunzătoare a autovehiculelor pe timp de iarnă atrage retragerea certificatului de înmatriculare şi o amendă între 630 şi 1.470 lei (de la 9 la 21 de puncte amendă).

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=147274Publicat de pe 18 Dec 2012. Publicat in EVENIMENT, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...