|

„Aburii lui Bachus” i-au dus la îmbrânceli în mijocul străzii. Doi bărbaţi din Cugir amendaţi de jandarmi

bataieVineri seara, doi bărbaţi din Cugir s-au certat în mijlocul străzii după ce au consumat băuturi alcoolice. Unul dinre ei şi-a chemat fratele în ajutor şi au început îmbrâncelile şi înjurăturile. Jandarmii au intervenit la faţa locului, la solicitarea mamei unuia dintre scandalagii şi i-au amendat cu 2000 de lei.

Pe fondul consumului excesiv de alcool şi a unor neînţelegeri mai vechi, doi bărbaţi din Cugir s-au certat în mijlocul străzii.

Incidentul a fost înregistrat vineri, seara la ora 23.00, pe strada Rozelor din oraşul Cugir. Din verificările efectuate de jandarmi a rezultat că, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, Ciprian D. ( 34 de ani ) l-a înjurat şi îmbrâncit pe un alt bărbat, cu care, se pare, are un conflict mai vechi. Jignit, cel din urmă, în loc să apeleze la forţele de ordine, şi-a chemat fratele în ajutor.

Scandalul a fost oprit la timp de un echipaj de jandarmerie, care a sosit la faţa locului solicitat fiind de mama unuia dintre protagonişti. Spiritele încinse s-au calmat, iar pentru fapta săvârşită în public, atât Ciprian D., cât şi fratele chemat în ajutor, Gabriel D. ( 30 de ani ), ambii domiciliaţi în Cugir, au fost sancţionaţi contravenţional cu câte o amendă în valoare de 1000 de lei.

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=153005Publicat de pe 4 Aug 2014. Publicat in ACTUALITATE. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...