|

„Aburii lui Bachus” i-au dus la îmbrânceli în mijocul străzii. Doi bărbaţi din Cugir amendaţi de jandarmi

bataieVineri seara, doi bărbaţi din Cugir s-au certat în mijlocul străzii după ce au consumat băuturi alcoolice. Unul dinre ei şi-a chemat fratele în ajutor şi au început îmbrâncelile şi înjurăturile. Jandarmii au intervenit la faţa locului, la solicitarea mamei unuia dintre scandalagii şi i-au amendat cu 2000 de lei.

Pe fondul consumului excesiv de alcool şi a unor neînţelegeri mai vechi, doi bărbaţi din Cugir s-au certat în mijlocul străzii.

Incidentul a fost înregistrat vineri, seara la ora 23.00, pe strada Rozelor din oraşul Cugir. Din verificările efectuate de jandarmi a rezultat că, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, Ciprian D. ( 34 de ani ) l-a înjurat şi îmbrâncit pe un alt bărbat, cu care, se pare, are un conflict mai vechi. Jignit, cel din urmă, în loc să apeleze la forţele de ordine, şi-a chemat fratele în ajutor.

Scandalul a fost oprit la timp de un echipaj de jandarmerie, care a sosit la faţa locului solicitat fiind de mama unuia dintre protagonişti. Spiritele încinse s-au calmat, iar pentru fapta săvârşită în public, atât Ciprian D., cât şi fratele chemat în ajutor, Gabriel D. ( 30 de ani ), ambii domiciliaţi în Cugir, au fost sancţionaţi contravenţional cu câte o amendă în valoare de 1000 de lei.

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=153005Publicat de pe 4 Aug 2014. Publicat in ACTUALITATE. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate


Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

 

Publicitate

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...