|

A vrut să se răzbune pe un cunoscut care nu i-a dat de băut. Bărbat din Cugir, AMENDAT de jandarmi pentru apel FALS la 112

masina jandarmiA vrut să se „răzbune” pe un amic care a refuzat să-l ia cu el la un local unde-şi sărbătorea ziua de naştere şi a sunat la 112, reclamând că este înjurat şi ameninţat. Jandarmii au descoperit că apelul a fost fals, iar bărbatul de 46 de ani s-a ales cu amendă de 500 de lei.

Viorel S. (46 de ani) locuieşte în Cugir şi duminică, în jurul orei 21.00, s-a întâlnit cu un cunoscut care, alături de mai mulţi prieteni, se îndrepta spre un local. Deoarece acesta urma să-şi aniverseze ziua de naştere, i-a cerut permisiunea să i se alăture, dar, pentru că se afla în avansată stare de ebrietate, a fost refuzat şi îndemnat să plece acasă.

Afectat de acest gest, a apelat 112 şi a solicitat ajutor de urgenţă, pe motiv că ar fi fost înjurat, ameninţat cu acte de violenţă şi chiar îmbrâncit de prietenul său.

În sprijinul bărbatului a intervenit imediat un echipaj mixt de ordine şi siguranţă publică, format dintr-un poliţist şi un jandarm, care l-a găsit pe strada Rozelor din localitate şi, împreună, au plecat în căutarea presupusului agresor.

L-au găsit în scurt timp sărbătorind la o terasă şi, din spusele acestuia, confirmate şi de cei care îl însoţeau, a reieşit faptul că apelul la 112 a fost total nejustificat.

Aşa cum avea să admită mai târziu, Viorel S. a dorit să se răzbune pentru faptul că prietenul nu l-a acceptat în grupul cu care a ieşit să consume băuturi alcoolice. Pentru fapta sa s-a ales cu o amendă în valoare de 500 de lei şi cu un scurt instructaj referitor la cazurile în care se justifică apelarea numărului pentru semnalarea situaţiilor de urgenţă, 112.

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=154929Publicat de pe 13 Iul 2015. Publicat in BREAKING NEWS, EVENIMENT, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...