|

A vrut să se răzbune pe un cunoscut care nu i-a dat de băut. Bărbat din Cugir, AMENDAT de jandarmi pentru apel FALS la 112

masina jandarmiA vrut să se „răzbune” pe un amic care a refuzat să-l ia cu el la un local unde-şi sărbătorea ziua de naştere şi a sunat la 112, reclamând că este înjurat şi ameninţat. Jandarmii au descoperit că apelul a fost fals, iar bărbatul de 46 de ani s-a ales cu amendă de 500 de lei.

Viorel S. (46 de ani) locuieşte în Cugir şi duminică, în jurul orei 21.00, s-a întâlnit cu un cunoscut care, alături de mai mulţi prieteni, se îndrepta spre un local. Deoarece acesta urma să-şi aniverseze ziua de naştere, i-a cerut permisiunea să i se alăture, dar, pentru că se afla în avansată stare de ebrietate, a fost refuzat şi îndemnat să plece acasă.

Afectat de acest gest, a apelat 112 şi a solicitat ajutor de urgenţă, pe motiv că ar fi fost înjurat, ameninţat cu acte de violenţă şi chiar îmbrâncit de prietenul său.

În sprijinul bărbatului a intervenit imediat un echipaj mixt de ordine şi siguranţă publică, format dintr-un poliţist şi un jandarm, care l-a găsit pe strada Rozelor din localitate şi, împreună, au plecat în căutarea presupusului agresor.

L-au găsit în scurt timp sărbătorind la o terasă şi, din spusele acestuia, confirmate şi de cei care îl însoţeau, a reieşit faptul că apelul la 112 a fost total nejustificat.

Aşa cum avea să admită mai târziu, Viorel S. a dorit să se răzbune pentru faptul că prietenul nu l-a acceptat în grupul cu care a ieşit să consume băuturi alcoolice. Pentru fapta sa s-a ales cu o amendă în valoare de 500 de lei şi cu un scurt instructaj referitor la cazurile în care se justifică apelarea numărului pentru semnalarea situaţiilor de urgenţă, 112.

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=154929Publicat de pe 13 Iul 2015. Publicat in BREAKING NEWS, EVENIMENT, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate


Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

 

Publicitate

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...