|

A trecut cu roata peste picioarele unui pieton. Un şofer de 23 de ani din Cugir este cercetat pentru vătămare corporală din culpă

Un tânăr de 20 de ani din Cugir a fost lovit de o maşină, pe zona pietonală de pe strada Alexandru Sahia. În timp ce se afla într-o zonă pietonală, un şofer a trecut cu roata maşinii peste picioarele sale.

Accidentul s-a petrecut joi noaptea, la ora 00.35. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că B.M., de 23 de ani, din Cugir, în timp ce conducea un autoturism, a pătruns în zona pietonală şi l-a călcat pe picioare cu roata din stânga faţă a autoturismului, pe un tânăr de 20 de ani, din Cugir.

În urma accidentului pietonul a suferit contuzii uşoare şi a fost transportat la spitalul din Cugir unde i-au fost acordate îngrijiri medicale.

Conducătorul autoturismului a plecat de la locul producerii accidentului, ulterior prezentându-se la sediul Poliţiei Oraşului Cugir.

Pe numele său au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Foto: arhivă

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=151001Publicat de pe 12 Sep 2013. Publicat in Fără categorie. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate


Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

 

Publicitate

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...