|

A trecut cu roata peste picioarele unui pieton. Un şofer de 23 de ani din Cugir este cercetat pentru vătămare corporală din culpă

Un tânăr de 20 de ani din Cugir a fost lovit de o maşină, pe zona pietonală de pe strada Alexandru Sahia. În timp ce se afla într-o zonă pietonală, un şofer a trecut cu roata maşinii peste picioarele sale.

Accidentul s-a petrecut joi noaptea, la ora 00.35. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că B.M., de 23 de ani, din Cugir, în timp ce conducea un autoturism, a pătruns în zona pietonală şi l-a călcat pe picioare cu roata din stânga faţă a autoturismului, pe un tânăr de 20 de ani, din Cugir.

În urma accidentului pietonul a suferit contuzii uşoare şi a fost transportat la spitalul din Cugir unde i-au fost acordate îngrijiri medicale.

Conducătorul autoturismului a plecat de la locul producerii accidentului, ulterior prezentându-se la sediul Poliţiei Oraşului Cugir.

Pe numele său au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Foto: arhivă

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=151001Publicat de pe 12 Sep 2013. Publicat in Fără categorie. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...