|

A furat un telefon mobil în timp ce se afla la discotecă, în Cugir. O tânără de 20 de ani s-a ales cu dosar penal

O tânără de 20 de ani din Orăştie este cercetată de polițiștii din Cugir pentru că a sustras un telefon mobil în timp ce se afla într-o discotecă din oraş. Aparatul, estimat la valoarea de 255 de euro, a fost recuperat şi restituit păgubitului.

Miercuri, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Cugir au identificat-o pe M.A.A., de 20 de ani, din Orăştie, judeţul Hunedoara ca fiind principala suspectă de comiterea unui furt de telefon mobil comis în noaptea de 9/10 iulie, dintr-o discotecă din Cugir.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că tânăra a profitat de neatenţia unui client al localului şi i-a sustras un telefon mobil, evaluat de reclamant la 255 de euro.

Poliţiştii au reușit recuperarea prejudiciului, iar faţă de tânără au întocmit actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=150979Publicat de pe 5 Sep 2013. Publicat in EVENIMENT, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Un comentariu pentru “A furat un telefon mobil în timp ce se afla la discotecă, în Cugir. O tânără de 20 de ani s-a ales cu dosar penal”

  1. Ospatara blonda cu ochelari de la tic tac :))

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...