|

A furat maşina unui prieten şi a lovit un autoturism în parcare. Un tânăr de 19 ani fără permis de conducere este cercetat de poliţişti

Poliţiştii din Cugir au întocmit dosar penal pe numele unui tânăr în vârstă de 19 ani care a furat autoturismul unui prieten şi, fără a poseda permis, l-a condus prin Cugir şi a provocat un accident fără victime.

Duminică, 1 Decembrie, la ora 20.30, poliţiştii de siguranţă publică din Cugir au observat, în parcarea unui hotel de pe strada Al. Sahia din oraş, un autoturism care prezenta, în partea din spate, urmele unui accident rutier.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că în aceeaşi seară, G.G.I., de 19 ani, din Cugir, în timp ce se afla într-un local public din oraş, a sustras cheia de contact a unui autoturism ce-i aparţine unui prieten, autoturism pe care l-a condus pe străzile din Cugir, fără a poseda permis de conducere.

În timp ce parca autoturismul în parcarea hotelului de pe strada Al. Sahia, tânărul a avariat un autoturism parcat (cel identificat ulterior de către poliţişti) după care a părăsit locul accidentului.

G.G.I. a fost identificat de către poliţişti în incinta unei discoteci din Cugir, iar pe numele său au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunilor de „furt calificat”, „conducere pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană care nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule” şi „părăsirea locului accidentului de către conducătorul vehiculului, daca accidentul s-a produs ca urmare a unei infracţiuni”.

 

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=151663Publicat de pe 2 Dec 2013. Publicat in EVENIMENT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...