|

A acroșat portiera deschisă a unui autoturism, în timp ce conducea un excavator. În urma accidentului un bărbat a fost transportat la spital

 Un bărbat de 27 de ani din Galda de Jos, în timp ce conducea un excavator în Cugir, a acroşat portiera deschisă a unui autoturism şi l-a rănit pe conducătorul auto, care intenţiona să urce în maşină.

Vineri, în jurul orei 12.00, Poliţia oraşului Cugir a fost sesizată cu privire la faptul că pe strada Horea din Cugir, a avut loc un accident rutier.

Echipa de cercetare care s-a deplasat la faţa locului a constatat că O.O.A., de 27 de ani, din comuna Galda de Jos, a lovit portiera deschisă a unui autoturism şi l-a rănit pe conducătorul auto, care în acel moment intenţiona să urce în maşină.

În urma accidentului, conducătorul autoturismului, un bărbat în vârstă de 64 de ani, din Cugir, a suferit o contuzie toracică şi un traumatism la nivelul braţului stâng şi a fost transportat la spitalul din Cugir pentru îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, care a evidenţiat că în momentul producerii accidentului nu erau sub influenţa alcoolului.

Cercetările în acest caz continuă.

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=150841Publicat de pe 24 Aug 2013. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...