|

A acroșat portiera deschisă a unui autoturism, în timp ce conducea un excavator. În urma accidentului un bărbat a fost transportat la spital

 Un bărbat de 27 de ani din Galda de Jos, în timp ce conducea un excavator în Cugir, a acroşat portiera deschisă a unui autoturism şi l-a rănit pe conducătorul auto, care intenţiona să urce în maşină.

Vineri, în jurul orei 12.00, Poliţia oraşului Cugir a fost sesizată cu privire la faptul că pe strada Horea din Cugir, a avut loc un accident rutier.

Echipa de cercetare care s-a deplasat la faţa locului a constatat că O.O.A., de 27 de ani, din comuna Galda de Jos, a lovit portiera deschisă a unui autoturism şi l-a rănit pe conducătorul auto, care în acel moment intenţiona să urce în maşină.

În urma accidentului, conducătorul autoturismului, un bărbat în vârstă de 64 de ani, din Cugir, a suferit o contuzie toracică şi un traumatism la nivelul braţului stâng şi a fost transportat la spitalul din Cugir pentru îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, care a evidenţiat că în momentul producerii accidentului nu erau sub influenţa alcoolului.

Cercetările în acest caz continuă.

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=150841Publicat de pe 24 Aug 2013. Publicat in ACTUALITATE, SOCIAL. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate


Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

 

Publicitate

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...