|

29-31 iulie: „Moto Rock Fest”, a doua ediţie la Cugir. Motoare turate, concursuri, concerte şi foc de tabără

moto fest cugirPasionaţii de motoare sunt invitaţi, la sfârşitul lunii iulie, la Cugir, unde se desfăşoară a doua ediţie a festivalului “Moto Rock Fest”. Vor fi concursuri, concerte rock şi nu va lipsi focul de tabără.

În perioada 29-31 iulie, la Cugir are loc a doua ediţie a festivalului “Moto Rock Fest”, organizat de Lupii Sigidavei Cugir.

Toţi cei care vor să împărtăşească pasiunea pentru motociclete, să-şi arate iscusinţa la condus “monştri” pe două roţi sunt chemaţi pe malul Râului Mare, unde va fi multă distracţie şi “multă bere în pahare”.

Vor fi concursuri de tras de funie, bătut cuie, tras cu cornete la ţintă, skandenberg, tricouri ude şi multe altele.

Pe lângă concursuri, vor fi concerte cu Krepuskul, Gothic, Nexxt Band, Vecinii (Cosmin Pienariu “Vocea României”) , StarDust.

Va fi şi foc de tabără şi “sesiuni” de cântat la chitară, după cum au transmis organizatorii, pe reţeaua de socializare. Cazarea se poate face la cort sau la cabanele din apropiere.

AICI, detalii despre ediţia din 2015.

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=156775Publicat de pe 13 Iul 2016. Publicat in ACTUALITATE. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...