|

2-3 mai: Festivalul de Folk „Zilele Tineretului” de la Cugir. Competiţii sportive şi concerte de folk PROGRAMUL

Afis folk aprilie 2015 bunMai sunt aproximativ două săptămâni până la Ziua Internaţională a Tineretului, pe care cugirenii o sărbătoresc anual printr-un festival de muzică folk, organizat de regulă în mijlocul naturii.

Pregătirile sunt în plină desfăşurare, Primăria şi Casa de Cultură a oraşului Cugir pun la punct ultimele detalii ale evenimentului care va avea loc în zilele de 2 şi 3 mai.

Anul acesta organizatorii au decis să revină la locaţia de pe Râul Mare, deoarece, în urma sondajelor de opinie făcute direct sau pe reţelele de socializare, tinerii au optat pentru zona Cabanei Mistreţu.

Reamintim că anul trecut festivalul a fost organizat în piaţeta din faţa Casei de Cultură în ideea de a-l face mai accesibil majorităţii cetăţenilor, dar s-a constatat că publicul a fost acelaşi, atât din punct de vedere numeric, cât şi al structurii sale.

În ceea ce priveşte programul artistic, ca în fiecare an, organizatorii vor aduce la festival artişti şi trupe folk renumite cum ar fi Magda Puskas şi prietenii, Mike Godoroja & Blue Spirit, Marius Baţu şi Desperado.

Pe lângă aceste nume cunoscute ale muzicii folk, vor urca pe scenă tineri şi trupe locale, precum Cercul de Canto, Vali Iloae, Vasile Palfi, Grupul Aprentis, Star Dust, Millenium C, Amurg, Serenity și artiști invitați Adriana Andreica, Day One, Padre și Grupul Cetate, Arpi&Zip Band.

Cei care doresc să se bucure de această sărbătoare câmpenească pot urca spre Cabana Mistreţu cu mijloacele de trasnport în comun puse la dispoziţie de către organizatori, care vor circula din oră în oră, pe ruta stația Colegiului Național David Prodan – Cabana Mistreţu, începând cu ora 15.00.

PROGRAM „Zilele Tineretului” la Cugir

Sâmbătă, 2 mai

ora 15.00 – Cros (Plecare Valea Grușerii

– Sosire Cabana Mistrețu)

– Șah (Cabana Mistrețu)

– Popice (Cabana Mistrețu)

ora 16.00

Vali Iloae, Adriana Andreica, Vasile Palfi,

Grupul Aprentis, Star Dust, Millenium C, Amurg

Magda Puskas și Rareș Suciu

Mike Godoroja & Blue Spirit

Duminică, 3 mai

ora 15.00 – Ciclocros (Plecare Podul Roșu – Sosire

Cabana Mistrețu)- Casca de protecție obligatorie

– Tenis de masă (Cabana Mistrețu)

– Popice (Cabana Mistrețu)

ora 16.00 Cercul de Canto, Day One,

Padre si Grupul Cetate, Arpi&Zip Band, Serenity

Marius Bațu, Desperado

 

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=154505Publicat de pe 27 Apr 2015. Publicat in BREAKING NEWS, EVENIMENT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Un comentariu pentru “2-3 mai: Festivalul de Folk „Zilele Tineretului” de la Cugir. Competiţii sportive şi concerte de folk PROGRAMUL”

  1. wow. toata „crema” muzicii folk din Romania.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...