|

16-17 septembrie: Ediție jubiliară a Festivalului „Toamna Cugireană”

toamna cugireana 2013Orașul Cugir sărbătorește în 2017 ediția jubiliară a Festivalului „Toamna Cugireană” , eveniment organizat de 20 de ani, în fiecare toamnă. Consiliul Local Cugir urmează să-și dea acordul în ședința din 30 august cu privire la perioada și locația festivalului, componența comisiei de organizare, restricțiile de circulație și taxele pentru comercianți, transmite Primăria.

Potrivit propunerii înaintate legislativului local, „Toamna Cugireană” va avea loc în perioada 16-17 septembrie, în piața Consiliului Europei de pe Str. 21 Decembrie 1989 (lângă SC UM Cugir SA), cu mențiunea că anumite acțiuni se vor desfășura și pe străzile I.L. Caragiale și Stadionului.

Din 15 septembrie 2017, ora 16.00 până în 18 septembrie, ora 6.00, circulaţia rutieră va fi interzisă pe străzile menţionate mai sus, urmând ca traficul auto să fie deviat pe străzile V. Alecsandri, Unirii şi Victoriei, cu marcaj rutier corespunzător.

Dacă proiectul de hotărâre va fi aprobat în forma înaintată, comercianții care ocupă domeniul public în zona de desfăşurare a evenimentului vor trebui să achite o taxă în valoare de 40 lei/ mp/ zi.

În ceea ce privește programul artistic, organizatorii au făcut unele sondaje de opinie prin intermediul platformelor online de socializare pentru a vedea care sunt preferințele publicului cugirean. Ar putea fi prezente nume mari ale muzicii ușoare românești.

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=159626Publicat de pe 25 Aug 2017. Publicat in BREAKING NEWS, EVENIMENT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...