|

15 mai: Concurs pentru funcția de manager al Spitalului Orășenesc Cugir. Vezi condiţiile de participare

Consiliul de administrație al Spitalului Orășenesc Cugir a stabilit organizarea concursului pentru funcția de manager al instituției, în perioada 15-16 mai. Până la desemnarea titularului la conducerea spitalului, perioada de interimat este asigurată de directorul economic, Silviu Samoilescu. 

Ședința de Consiliu de administraţie a spitalului a avut loc în data de 13 martie, dată la care s-a decis organizarea concursului pentru funcția de manager al instituției în perioada 15-16 mai. Se pot înscrie absolvenții de învățământ universitar de lungă durată cu diplomă de licență sau echivalentă, absolvenții unor cursuri de perfecționare în management sau management sanitar, agreate de Ministerul Sănătății și stabilite prin ordin al ministerului Sănătății ori absolvenții unui master sau doctorat în management sanitar, economie, juridic tehnic ori administrativ organizat într-o instituție de învățământ superior acreditată.

Concursul pentru ocuparea funcției de manager va fi organizat de către Consiliul de administrație al spitalului. Acesta se va desfășura în două etape: verificarea îndeplinirii de către candidați a condițiilor stabilite în publicația de concurs, etapă eliminatorie și susținerea probelor de evaluare (proba scrisă – un test grilă de verificare a cunoștințelor și proba de susținere a proiectului de management, completată după caz de un interviu de selecție.

După finalizarea etapelor se întocmește clasificarea candidaților care au promovat toate probele de evaluare și au abținut media finală de cel puțin 8.00.

Cei care doresc să participe la concursul pentru această funcție trebuie să își depună dosarul de înscriere înainte cu 7 zile de data stabilită pentru concurs.

Dosarul de înscriere pentru concurs trebuie să conțină următoarele documente:

– cererea de înscriere

– copie a actului de identitate

– copie legalizată a diplomei de licență sau echivalente

– copie legalizată a documentelor care atestă absolvirea cursurilor de perfecționare în management sau management sanitar ori copia legalizată a diplomei de masterat sau doctorat în management sanitar, economic, juridic, tehnic sau administrativ, organizat într-o instituție de învățământ superior acreditată.

– Curriculum Vitae

– copie carnet de muncă

– cazier judiciar

– adeverinţă medicală prin care se atestă că este apt medical

– declarație pe propria răspundere privind necolaborarea cu Securitatea înainte de anul 1989

– declarația pe propria răspundere că nu este urmărit penal.

Precizăm că, până la data de 4 martie, funcţia de manager al spitalului din Cugir a fost deţinută de Cristian Simu, care a ales un post de conducere la Uzina Mecanică Cugir – şef serviciu calitate. Locul acestuia a fost preluat, interimar, de directorul economic al spitalului, Silviu Samoilescu.

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=148609Publicat de pe 18 Mar 2013. Publicat in ADMINISTRATIE, EVENIMENT. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

2 comentarii pentru “15 mai: Concurs pentru funcția de manager al Spitalului Orășenesc Cugir. Vezi condiţiile de participare”

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...