|

11-12 Mai: Zilele Tineretului la Cugir. Festival de folk cu Mircea Baniciu, Ioan Gyuri Pascu şi alţi artişti consacraţi

Luna mai vine surprize pentru tinerii cugireni şi nu numai. Cei care iubesc muzica folk vor putea participa la concertele care o să aibă loc la Cabana „Mistrețul”. Festivalul de folk se află la cea de-a VI-a ediție.

Campania „Zilele Tineretului” se va desfășura pe parcursul a două zile, în perioada 11- 12 mai. Sâmbătă, 11 mai va fi prima zi din cadrul festivalului de folk, iar spectacolul va începe de la ora 17.00, când vor urca pe scenă Fanfara Transilvania, Grupul Aprentis, Vali Iloaie Alina Manole, Doru Stănculescu, trupa Zip, trupa Equinoxe, iar la finalul evenimentului va avea loc discotecă în aer liber.

Duminică, 12 mai, show-ul va începe tot la ora 17.00 cu Grupul Anotimpuri după care vor mai urca pe scenă Grupul Amurg, grupul Plus Noi, Trupa Milenium C.. Spre finalul evenimentului vor mai cânta pentru cugireni Mircea Baniciu Band, Dorin Andone și Ionel Susan, Ioan Gyuri Pascu și The Blue Workers. La fel ca în prima zi, la final va avea loc discotecă în aer liber.

Organizatorii – Primăria și Consiliul Local Cugir și Casa de cultură – au pus la dispoziție transport din oră în oră spre locaţia festivalului, iar prețul biletului este de 1 leu și 50 de bani.

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=149357Publicat de pe 23 Apr 2013. Publicat in ACTUALITATE, Cultura. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...