|

10 MESAJE de 8 MARTIE pe care să le trimiți femeilor din viața ta. Nu uita să transmiți un gând bun mamei, soției, iubitei sau surorii

floriZiua Internaţională a Femeii,  este celebrată în întreaga lume. Nu uita să aduci un gând bun, o urare o mulțumire persoanelor de sex feminin din viața ta.  Fie că o faci prin clasicele scrisori, pe o bucată de hârtie atașată unui buchet de flori, prin e-mail sau un simplu SMS, în această zi trebuie să transmiți un mesaj femeilor care sunt alături de tine în fiecare zi.

Vezi și MESAJE de 8 MARTIE 2018: Cele mai frumoase urări pentru femeile din viața ta. Mamă, iubită sau colege

Pentru că am dorit să venim în ajutorul vostru, am pregătit o listă cu 10 mesaje pe care le puteți primite persoanelor dragi:

1. „Mama este fiinţa aleasă de Dumnezeu pentru a-i fi reprezentantă pe pământ.”

2. „Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să vă însoţească pretutindeni, şi fie ca primăvara iubirii să vă inunde sufletul cu bucurie şi cu parfumul tuturor florilor sale. Vă doresc un 8 Martie cât mai frumos.”

3. „Azi uită cine eşti şi trezeşte-te la viaţă o dată cu natura. Fii un fluture zglobiu şi aşează-te pe prima floare a purităţii. Ziua să-ţi fie mai senină ca infinitul. La mulţi ani, floare a primăverii.”

4. „Primăvara, anotimpul renaşterii, al trezirii la viaţă, face acum de ziua această de 8 Martie, ziua cea mai plină de feminitate, zâmbete şi căldură sufletească!”

5. „Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să vă însoţească pretutindeni.”

6. „Dacă vezi că soarele-ţi râde prin păr, dacă simţi miros de ghiocei, dacă auzi ciripit de păsărele, atunci înseamnă că trăieşti o nouă primăvară, cu mult mai frumoasă decât precedentele!”

7. „O primăvară caldă, dragoste nebună, lumină în suflet şi în priviri. La mulţi ani de 8 martie!”

8. „Vreau să te fac fericită, eşti dragostea mea, te iubesc cum iarba iubeşte apa, cum frunzele iubesc razele soarelui, tu eşti tot ce îmi doresc, tot ce înseamnă fericire pentru mine.”

9. „Primăvara care cel puţin calendaristic a sosit să vă aducă realizarea tuturor idealurilor!”

10. „Unei singure fiinţe din viaţa mea îi datorez tot ceea ce eu am şi ceea ce sunt azi. Ea mi-a dat naştere, m-a crescut şi m-a învăţat să iubesc. Nu există cuvinte care să o descrie!”

URL scurt: http://cugir.alba24.ro/?p=152184Publicat de pe 7 Mar 2018. Publicat in ACTUALITATE. Poti urmari orice raspuns la acest articol prin RSS 2.0.

Lasa un raspuns

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Comentate recent

  • gajjy: in cugir toti copii sunt rockeri ,drogati .Doar trupe rock .muzica de bolunzi si dau boxelele alea la maxim de...
  • GigiKent: Cu acest prilej a fost eliminata inca din fașă marea evaziune. 20 de cutii de bere.
  • Nicu: vreau si eu unu
  • daniel: foarte fain ..cel mai frumos festival din istoria lumii,.Ploaia cugireana .concerte cu drogati ,bere cu apa...
  • taraban: un festival mai prost organizat ca ploaia cugireana. nu am vazut niciodata ..aceeasi prosti invitati de ani...